Local

Procesomanul Niculescu a protestat la CSM

Cristi Irimia
16 ian 2007 24038 vizualizări
El a avut anul trecut 117 citatii, in peste 25 de dosare

Adjudeanul Stelian Niculescu s-a aflat la Bucuresti saptamina trecuta, numarindu-se printre cei care au protestat in fata Consiliului Superior al Magistraturii, inaintea sedintei la care a participat si presedintele Romaniei, Traian Basescu. "Erau cei de la Asociatia Victimelor Magistratilor si pentru ca am vazut ca protesteaza m-am alaturat lor. Eu vroiam, initial, sa iau un steag la mine si sa protestez astfel, dar nu aveam aprobare de la Politia Capitalei, asa ca am stat la locul meu. Cind am vazut, insa, caexista protestatari, am facut front comun", a spus Niculescu.

Acesta este nemultumit ca a fost condamnat la o pedeapsa de 10 luni, cu suspendare, in contextul in care sustine ca n-a fost audiat de instanta: "N-am fost anchetat, nu mi s-a luat nici o declaratie. Am fost citat, dar la ultimele doua termene am avut noua citatii la trei instante si anume Adjud, Focsani si Bucuresti. Am solicitat aminarea judecarii insa nu mi s-a aprobat. Consider ca doamna judecatoare Mariana Popa, de la instanta din Adjud, a dispus condamnarea mea cu rea credinta. De altfel, am la dinsa, sapte dosare casate din oficiu", acuza adjudeanul, care adauga cadetine dovezi in acest sens. Niculescu sustine ca totul pleaca de la reclamatiile unui vecin cu care se cearta de foarte multi ani.

Nu doar cu magistratii de la Adjud se contreaza Niculescu, ci si cu grefierii. "Am mari probleme la registratura de la instanta, cind vreau sa inregistrez ceva sau sa consult un dosar. De altfel,

judecatoarea Popa are doua surori grefiere, astfel ca nu ma mira de ce am probleme acolo", a mai spus Niculescu, care a facut actiuni in instanta si impotriva procurorilor de la Parchetul de pe linga Judecatoria Adjud. Mariana Popa n-a dorit sa comenteze in nici un fel acuzatiile lui Stelian Niculescu. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.