Local

Criminalii si violatorii, fata in fata cu judecatorii

Cristi Irimia
16 dec 2006 789 vizualizări
Ieri, la Tribunalul Vrancea au avut loc doua procese in care sint implicati infractori ce au socat comunitatea vrinceana cu faptele lor

Este vorba despre Viorel Lazar, originar din comuna galateana Vinatori, judecat pentru omor calificat, fapta comisa in luna septembrie. Atunci, tinarul de 23 de ani l-a batut cu o bita pina l-a lasat lat pe Maricel Popa (27 ani), din Vidra. Popa a avut ghinionul sa se intilneasca cu Lazar intr-o statie de benzina din Vidra, intr-o dimineata, criminalul fiind insotit de doi prieteni, dupa ce participase la o petrecere in Bolotesti. Cei trei galateni au fugit dupa ce Lazar l-a batut pe Popa, dar au fost prinsi de politisti pe raza localitatii de domiciliu. Popa a ajuns la spital in stare foarte grava si a decedat la citeva zile dupa incident. Astfel, un conflict spontan ivit intr-o benzinarie a condus, pe fondul consumului de alcool la o crima care a schimbat dur destinele vietii celor doi tineri. Unul dintre ei a ajuns in mormint, iar celalalt risca 25 de ani de inchisoare. Pentru termenul de ieri au fost citati opt martori, printre care si prietenii ucigasului. Celalalt proces de ieri, urmare a unei intimplari socante, l-a avut in prim-plan pe minorul Catalin C., acuzat ca si-a violat un amic, tot minor, Cristi S. Inculpatul este judecat in stare de libertate si risca pina la 10 ani de inchisoare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.