Național

Udrea s-a împăcat cu Blaga

Ziarul de Vrancea
27 mar 2013 603 vizualizări
Elena Udrea le-a transmis şi susţinătorilor moţiunii sale să rămană în PDL n Emil Boc a fost invitat de Blaga să facă parte din structura de conducere a partidului

Deputatul PDL Elena Udrea a anunţat ieri că va rămane în PDL în calitate de membru al partidului, decizie fiind luată după o discuţie cu Vasile Blaga în Colegiul Director. "Renunţăm la a mai aştepta răspunsul la contestaţie, considerăm închisă competiţia şi din acest moment suntem membri PDL care-şi fac treaba de membri ai unui partid de opoziţie", le-a declarat Udrea după şedinţa Colegiului director al PDL. Întrebată ce a făcut-o să se răzgândească, ea spus că a stat de vorbă cu colegii săi care i-au susţinut moţiunea şi au concluzionat că, dincolo de neregulile semnalate de ei, "felul în care este percepută acţiunea lor în exterior e de natură să nu aducă niciun fel de avantaj". Udrea a menţionat şi într-o postare pe blog că rămâne în partid şi vrea ca toţi cei care au susţinut-o să facă la fel. "E mai important pentru mine să avem alegeri necontestate în partid şi o conducere legitimă, în acord cu ce-şi doreşte baza partidului, decât să fiu eu preşedintele PDL", a scris Udrea.

Mesaj acid la adresa lui Traian Băsescu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat şi el ieri "împăcarea" cu tabăra Elenei Udrea. El a precizat că a avut o discuţie cu aceasta înaintea Colegiului Director şi au ajuns la concluzia că vor merge mai departe împreună împotriva USL. Blaga a adăugat că se bucură că Udrea şi-a dat şi ea seama că practic s-ar face jocurile USL dacă ar continua disputa între ei. El a subliniat că de fapt nu au fost tabere în PDL, ci au fost "mici înţepături, dar lucrurile au fost închise". "Domnia sa (n.r. - Elena Udrea) a spus că nu va candida pentru o funcţie în BPN, am înţeles-o şi eu am făcut la fel acum doi ani de zile, dar cine doreşte poate să candideze, e valabil şi pentru doamna Monica Macovei, e valabil pentru toată lumea", a precizat Blaga. Liderul PDL a mai spus că Emil Boc va face parte din BPN. "Nici nu ar avea cum să procedeze altfel, a fost preşedinte, ţine la partid. Şi ţin şi eu la Emil Boc, indiferent de ce discuţii am avut pe parcurs. Nici în familie nu eşti de aceeaşi parte a baricadei mereu", a mai spus Blaga. Întrebat dacă va face demersuri pentru recâştigarea încrederii lui Traian Băsescu, Blaga a răspuns: "Eu nu am nicio problemă cu domnul Traian Băsescu. Dânsul şi-a spus punctul de vedere, noi ne-am spus punctul de vedere, Convenţia a votat".





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.