Național

Mozaic stiri nationale:Patru răniţi după ce o maşină s-a răsturnat încercând să evite un câine

Ziarul de Vrancea
8 iul 2012 801 vizualizări
Patru persoane, între care trei copii, au fost rănite, ieri dimineaţă, pe DN 2H, în dreptul comunei sucevene Horodnic de Jos, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un câmp

Potrivit IJP Suceava, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, care conducea un autoturism pe raza comunei Horodnic de Jos, a încercat să evite un câine care a apărut pe şosea. Şoferul a tras de volan la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a ieşit de pe şosea, unde a lovit un pom ornamental, după care maşina s-a răsturnat pe câmp, oprindu-se pe cupolă. În urma impactului, o persoană a fost grav rănită, iar trei au fost rănite uşor, toţi fiind transportaţi la Spitalul din Rădăuţi. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ponta s-a răzgandit şi a făcut o nouă rocadă la INS

Premierul Victor Ponta a revenit asupra deciziei de demitere de la Institutul Naţional de Statistică (INS) pentru Gered Beatrix şi a decis ca aceasta să fie reinstalată în postul de vicepreşedinte, hotărând însă în acelaşi timp demiterea lui Cosmin Sabo de la INS. Joi, premierul semnase deciziile prin care Cristian Stănică (care coordonează activităţile privind integrarea europeană, statistică macroeconomică şi ale diseminării datelor statistice) şi Gered Beatrix (care coordonează activităţile legate de infrastructura statistică) au fost eliberaţi din postul de vicepreşedinte INS, în locul acestora fiind numiţi Elena Iagăr şi Florin Ciurariu. Conform organigramei INS, în structura instituţiei mai figura un post de vicepreşedinte, ocupat de Cosmin Sabo (care coordonează activitatea de statistică economică şi socială). Institutul este condus de Vergil Voineagu.

Dosar penal pentru un copil care şi-a călcat cu bicicleta un coleg de joacă

Un băieţel în vârstă de şase ani, din localitatea vasluiană Stănileşti, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost accidentat cu bicicleta de alt copil, în vârstă de şapte ani. Potrivit primelor cercetări, accidentul a avut loc pe un drum comunal din Stănileşti, în apropiere de locuinţa copilului de şapte ani, care, din neatenţie, l-a lovit în plin cu bicicleta pe prietenul său de joacă. În urma impactului, băieţelul de şase ani a suferit o dublă fractură la piciorul în care a fost lovit cu roata de la bicicletă. "După acordarea primelor îngrijiri medicale la locul accidentului, copilul de şase ani a fost preluat şi transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Huşi", a declarat ieri purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub. În urma evenimentului rutier, poliţiştii au întocmi dosar penal în acest caz pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.