Național

După episodul Năstase, Rus îl favorizează pe Ponta

Ziarul de Vrancea
1 iul 2012 629 vizualizări
Ministrul de Interne susţine că nu există vreo cercetare finalizată "în legătură cu un eventual plagiat"

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, susţine că premierul Victor Ponta nu are motive să demisioneze, pentru că nu s-a finalizat "vreo cercetare în legătură cu un eventual plagiat". Întrebat de presă de ce crede că prim-ministrul Victor Ponta nu trebuie să demisioneze, Rus a răspuns: "Nu ştiu să se fi finalizat vreo cercetare în legătură cu această situaţie privitoare la un eventual plagiat. Nu ştiu să se fi finalizat legal această chestiune şi să avem un răspuns ferm din partea unor specialişti în legătură cu acest lucru. În momentul în care vom avea un astfel de răspuns ferm, sigur că atunci se va putea discuta despre orice. Până în acest moment, nu".
Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului susţine într-un comunicat remis sâmbătă că decizia de vineri a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare nu a fost însoţită de un proces-verbal de unde să rezulte ordinea de zi, cvorumul şedinţei, discuţiile purtate asupra tuturor lucrărilor şedinţei, numărul şi felul voturilor, decizia şi semnăturile. Ministerul susţine că 14, şi nu doar 13 membri ai Consiliului trebuia să-şi exprime opţiunea prin vot, dar şi că acest organism putea verifica doar tezele de doctorat susţinute public după data de 4 aprilie 2012.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cineva, acum 4322 zile, 4 ore, 10 minute, 3 secunde
Dar daca se descoperisera plagiatul la cineva din PDL????? toate televizoarele si ei USL-istii vuiau cu DEMISIA.... rusineeeeeeeeee... SA DEMISIONEZE TOTI CU PLAGIAT...si tara v-a fi mai linistita...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.