Național

Cinci firme vor sa ne vinda energie electrica

Doina Ganea
8 iun 2006 898 vizualizări
Primaria a scos iluminatul public la licitatie

Primaria Focsani a trecut la procedura de scoatere la licitatie a energiei electrice pentru iluminatul public local, conform H.G. 604/2006. Daca la prima licitatie, care a avut loc pe 5 iunie, nu a fost decit un singur ofertant, respectiv SC Electrica SA, pentru licitatia care a fost organizata pentru 12 iunie s-au inscris deja cinci furnizori de energie electrica din tara. Pretul a fost motivul pentru care Primarul Decebal Bacinschi a decis sa cumpere curent electric din alta parte. "Noi acum platim la Electrica 0,39 RON/ kw pe timp de zi si 0,23 RON/kw pe timp de noapte, fara TVA. Potrivit noilor reglementari legale putem cumpara energie electrica si de la alte unitati decit de la Electrica. Speram sa primim un pret atractiv pe care sa-l acceptam", a declarat Decebal Bacinschi. Desi societatea furnizoare va fi probabil alta decit cea traditionala pentru Primaria Focsani, retele de transport pentru curentul electric vor fi aceleasi. Pe 12 iunie, municipalitatea va trebuie sa aleaga intre ofertele depuse de Tinmar Ind. SA Bucuresti, Complex Energetic Craiova, Elcomex En SRL Bucuresti, SC Total Electric Oltenia SA si SC Electrica SA Focsani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.