Național

Coloana de stiri nationale: Un tînăr român se vinde pe eBay

Ziarul de Vrancea
10 feb 2012 507 vizualizări
Munca sa poate fi închirată cu 60 de lire sterline pentru opt ore

Un român din Coventry care a rămas fără loc de muncă s-a pus la vînzare pe eBay, pentru a îşi putea cîştiga existenţa, relatează Coventry Telegraph în ediţia electronică. În vîrstă de 25 de ani, Alex Bălaşa a plecat în Marea Britanie în luna octombrie, cu scopul de a începe o nouă viaţă. Soţia sa însă l-a părăsit, luîndu-i toate economiile. "La începutul acestui an nu aveam nimic, nu aveam unde să stau, nu aveam slujbă, bani sau venit. Am venit în Coventry pentru a începe o nouă viaţă şi m-am străduit. După cîteva luni grele, acum încerc să îmi refac viaţa şi mă promovez oriunde pot - spre exemplu eBay. Este riscant dar îmi place să îmi asum riscuri. Oamenii mă pot cumpăra pentru o zi, o săptămînă sau o lună, nu contează pentru mine. Vreau doar să fac ceva cu viaţa mea", a declarat tînărul, care este şi absolvent de studii superioare.
Preţul pe care el îl cere pe pagina de Internet este de 60 de lire sterline (aproximativ 70 de euro) pentru opt ore pe zi. Pe pagina sa se poate citi o listă de aptitudini personale precum şi un mesaj pentru utilizatori : "Cumpără-mă şi foloseşte-mă... Merg oriunde în Marea Britanie". "Cînd eram tînăr, am cheltuit bani pe studii în loc să mă joc afară cu prietenii mei. Am învăţat şi acum sînt pregătit să fac multe lucruri. Nu pot aştepta să se întîmple ceva, aşa că mă promovez pe eBay şi încerc să găsesc metode să cîştig bani şi să am un venit lunar stabil. Vreau doar să muncesc", a mai declarat tînărul.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.