Național

Copil de zece ani, gasit in coma alcoolica

Ziarul de Vrancea
19 aug 2011 618 vizualizări
Baiatul este si victima unei retele de proxenetism pentru pedofili

Autoritatile din Capitala au evacuat vineri, cu ajutorul mascatilor, un bloc ocupat ilegal de aproximativ 100 de persoane. Intr-unul dintre apartamente a fost gasit un copil de zece ani, aflat in coma alcoolica. Potrivit primelor informatii, baiatul era victima unui pedofil care îl recolase pentru întretinere de relatii sexuale. Un alt locatar s-a opus evacuarii si a amenintat angajatii Primariei sectorului 2, motiv pentru care a fost ridicat de fortele de ordine.
Actiunea de evacuare a început la ora 6.00 si a durat 40 de minute. Cladirea a fost debransata de la utilitati de ani de zile, dar locatarii ilegali se racordasera la reteaua electrica generala de unde furau curent pentru consumul propriu. În imobil au fost gasite aparatura electronica si electrocasnica de valoare provenita, dupa toate indiciile, din furturile comise de-a lungul timpului, precum si numeroase seringi folosite, demonstrind faptul ca locatarii sint consumatori de droguri de mare risc.
Cele 100 de persoane - printre care 24 de copii - faceau parte din diverse grupari infractionale, specializate în furturi din locuinte si fapte de violenta, precum si cersetorie. De asemenea, locatarii din zona au facut numeroase reclamatii legate de betiile si scandalurile provocate de acestea. Dupa evacuare, imobilul va fi demolat pe baza autorizatiei de desfiintare emise de Primaria Sectorului 2.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.