Național

DECLARATIA ZILEI-Basescu, intrebat despre vizita Elenei Udrea la Cotroceni:"Eu am fost cu nevasta-mea aseara, am dormit la Neptun"

Ziarul de Vrancea
12 aug 2011 1167 vizualizări
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Mangalia, intrebat de jurnalisti cu privire la informatiile vehiculate in presa conform carora Elena Udrea ar fi mers intr-una din serile trecute la Cotroceni, ca el a fost cu "nevasta sa" si a dormit la Neptun.



Seful statului a fost rugat sa confirme sau sa infirme informatia potrivit careia ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost joi seara la Palatul Cotroceni. "In orice caz, aseara (joi seara - n.r.) eu am fost cu nevasta-mea. Daca s-a dus, s-a dus la vreun consilier", a raspuns Traian Basescu. El a adaugat, rizind, ca joi seara a dormit la Neptun.
Tabloidul Click a prezentat in editia de vineri imagini cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, efectuind o vizita la Cotroceni, miercuri seara. Purtatorul de cuvint al Administratiei Prezidentiale, Valeriu Turcan, a  explicat ca "a fost o intilnire cu mai multi ministri", fara a preciza numele acestora. Ulterior, Udrea a explicat ca a "prezentat raportul de control pe axa programului operational, cu toate corectiile si scrisoarea pe care trebuie s-o trimitem comisarului si Comisiei Europene. A fost o intilnire de la ora 9.00 (n.r. ora 21.00). Cind am plecat eu, a sosit ministrul Muncii", a precizat Elena Udrea, adaugind ca vizitele nocturne sint un lucru obisnuit la Cotroceni. "Am vazut ca s-a creat o adevarata dezbatere pe tema asta, desi este un lucru obisnuit", a spus ea.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
db, acum 4646 zile, 15 ore, 25 minute, 4 secunde
Basescu da inca o data dovada ca este doar un marlan si mojic golan de port si nimic altceva. Orice-ar fi fost intre el si Udrea, comportamentul acestui bisnitar este execrabil si impardonabil.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.