Național

Gigi Becali, obligat de instanta sa plateasca despagubiri

Cristi Irimia
3 mar 2006 681 vizualizări
Patronul Stelei trebuie sa-i achite 5 milioane de lei vechi Ioneliei Vulpescu

Fosta presedinta a Partidului Noua Generatie, filiala Vrancea, Ionelia Vulpescu, a cistigat recursul formulat la Tribunalul Vrancea, impotriva sentintei Judecatoriei Focsani in speta avuta cu Gigi Becali.

Instanta de fond apreciase ca Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, nu s-a facut vinovat de calomnierea Ioneliei Vulpescu, desi spusese despre ea ca "a furat de la partid in campania electorala din 2004". Nemultumita de decizia Judecatoriei, Vulpescu a facut recurs la Tribunalul Vrancea, instanta care i-a admis actiunea. Astfel, sentinta initiala a fost casata, iar Becali obligat la plata a 500 RON drept despagubiri morale. Totodata, Tribunalul l-a achitat sub aspect penal pe Becali, in baza articolului 18 (alin. 1), in sensul ca fapta sa nu reprezinta gradul de pericol social al unei infractiuni. Latifundiarul din Pipera a primit si o amenda administrativa, de 150 RON, in cadrul aceluiasi dosar.

"In conditiile in care Tribunalul Vrancea a apreciat ca se impune ca Becali sa-mi acorde despagubiri morale, inseamna ca am cistigat aceasta batalie. Ceea ce a afirmat finantatorul Stelei despre mine nu a fost adevarat si ma bucur ca decizia instantei vrincene a fost una corecta. M-a interesat reparatia morala dupa tot ceea ce mi s-a intimplat!", ne-a declarat ieri Ionelia Vulpescu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.