Național

Profitul net al Ford, la maximul ultimului deceniu

Ziarul de Vrancea
29 ian 2011 605 vizualizări
Profitul net al constructorului auto american Ford a crescut anul trecut cu 3,8 miliarde de dolari, la 6,6 miliarde de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, grupul imbunatatindu-si performantele la nivelul tuturor operatiunilor

"Rezultatele din 2010 ne-au depasit asteptarile, accelerind tranzitia de la fixarea pricipiilor de afaceri la obtinerea unei cresteri profitabile. Investim intr-un numar fara precedent de produse, in tehnologie si dezvoltare in toate regiunile lumii", a declarat presedintele Ford, Alan Mulally, in raportul privind rezultatele financiare ale grupului pentru 2010. Veniturile au avansat cu 4,6 miliarde de dolari, la 120,9 miliarde de dolari in perioada analizata. Raportul noteaza ca producatorul auto a facut progrese semnificative in consolidarea situatiei financiare, reducind datoriile diviziei auto cu 43%. La finele anului, lichiditatile brute ale unitatii Automotive depaseau datoriile cu 1,4 miliarde de dolari. Pe segmentul auto, Ford a avut venituri de 111,2 miliarde de dolari, cu 19,7 miliarde de dolari mai mult decit in 2009. Numarul de masini vindute a urcat cu 771.000, la 5,3 milioane.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.