Național

FAZA ZILEI:

Ziarul de Vrancea
15 dec 2010 512 vizualizări
O bunica a fost "ridicata" odata cu masina parcata neregulamentar

O masina in care se afla o batrina de 88 de ani a fost ridicata ieri de pe o strada din municipiul Tirgoviste, din cauza ca era parcata neregulamentar. Lucratorii firmei specializate spun ca nu au observat ca era cineva inauntru din cauza ca autoturismul era acoperit cu zapada. Proprietara masinii a sunat la 112 anuntind ca i-a fost ridicata masina in care se afla mama sa. "în urma cercetarilor, s-a stabilit ca, in timpul exercitarii atributiilor de serviciu, un lucrator din cadrul Biroului Rutier a constatat parcarea neregulamentara a unui autoturism la intersectia strazilor Bulevardul Independentei cu 9 Mai din municipiul Tirgoviste si a dispus ridicarea acestuia. Din cauza stratului de zapada depus pe autoturism, lucratorii din cadrul firmei de ridicari nu au remarcat ca in interiorul autoturismului se afla o persoana de sex feminin", a declarat purtatorul de cuvint al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Dimbovita, Raluca Trandafir, citat de Agerpres. Soferul autoturismului si-a recuperat mama odata cu masina, dupa ce a platit contravaloarea taxei de 250 de lei la sediul firmei de ridicari auto. în urma acestui caz, la nivelul Politiei Municipiului Tirgoviste s-a declansat o ancheta pentru a se stabili daca politistul rutier care a fost prezent in momentul ridicarii masinii se face vinovat de incalcarea vreunei norme interne sau legale.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.