Național

Voicu ramine dupa gratii

Ziarul de Vrancea
18 nov 2010 329 vizualizări
Senatorul Catalin Voicu ramine în arest preventiv, dupa ce judecatorii înaltei Curti de Casatie si Justitie au respins ieri cererile de eliberare formulate de avocati si luate în discutie în urma cu o zi

Magistratii i-au audiat, marti, pe senatorul Catalin Voicu si pe omul de afaceri Costel Casuneanu timp de mai bine de sapte ore si jumatate. Dupa audierea celor doi, judecatorii instantei supreme au mai dezbatut, timp de aproximativ doua ore, doua solicitari privind masura arestarii lui Catalin Voicu, dar si o cerere din oficiu privind legalitatea si temeinicia mentinerii masurii arestarii preventive in cazul senatorului. în cadrul acestor cereri, procurorul DNA a aratat ca nu este de acord cu eliberarea senatorului, printre motive fiind si faptul ca declaratiile lui Voicu si ale lui Casuneanu sint contradictorii. Totodata, procurorul a mai sustinut ca Voicu, in declaratia sa, "a recunoscut ca a cerut dosare, ca s-a interesat despre dosare, ca a preluat si a inminat mai departe hotariri ale instantei si ca a discutat cu un judecator despre situatia juridica a dosarului unuia dintre inculpati". Procurorul a precizat ca, din acest punct de vedere, inca persista pericolul pe care senatorul Voicu l-ar prezenta fata de ordinea publica. La finalul celor aproximativ 11 ore de dezbateri si audieri, instanta suprema a stabilit urmatorul termen in 12 ianuarie 2011.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.