Național

Suspectul asasinatului de la Piatra Neamt a fost arestat

Ziarul de Vrancea
16 nov 2010 492 vizualizări
Seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, Dan Valentin Fatuloiu, i-a propus ieri ministrului de Interne, Traian Igas, schimbarea din functie a sefului Politiei Neamt, comisar-sef Aurelian Vasea Soric, pentru management defectuos, în urma asasinatului de duminica

De asemenea, el a precizat ca va sesiza CSM, pentru ca agresorul fusese eliberat conditionat, desi ar fi trebuit sa fie supravegheat judiciar. Presupusul autor al asasinatului de la Piatra Neamt, Cristian Chilat, prins ieri dupa-amiaza de politisti, mai avea de executat 189 de zile de inchisoare dintr-o pedeapsa primita anterior, insa a fost eliberat pentru buna purtare. Potrivit procurorului de caz, el fusese condamnat la trei ani de inchisoare pentru distrugere prin incendiere. Chilat a fost arestat ieri pentru 29 de zile, fiind acuzat de omor deosebit de grav. Doi interlopi, Gheorghita Mararu (32 ani) si fratele acestuia, Bogdan (36 ani), au fost impuscati duminica intr-o cafenea din Piatra Neamt. Potrivit martorilor, in local a intrat Cristian Chilat (40 ani), zis "Falau", care a scos pistolul si l-a impuscat de patru ori pe Gheorghita Mararu si de doua ori pe fratele acestuia, dupa care a fugit. Gheorghita Mararu, care a suferit patru plagi impuscate, trei in zona inimii si una in abdomen, nu a putut fi salvat de medici. In 2006, "Falau" a fost arestat pentru incendierea unei masini de lux a lui Bogdan Mararu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.