Național

Injuraturi in interes national la Camera Deputatilor

Ziarul de Vrancea
11 nov 2010 543 vizualizări
Doi parlamentari s-au insultat ieri in plenul Camerei, fiind la un pas de bataie

Deputatii PDL au postat ieri in sala de plen, in zona arondata grupului PNL, patru panouri mari, albe, pe care se poate citi "Sint absent dar vreau diurna". Panourile PDL au fost asezate printre panourile PNL, prin care liberalii solicitau demisia Robertei Anastase. Demersul democrat-liberalilor a fost criticat chiar de liderul grupului UDMR, Olosz Gergely, care le-a cerut deputatilor PDL "sa nu se coboare" la nivelul opozitiei. Mai mult, sefa Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a supus la vot propunerea de a inlatura toate materialele din plen, inregistrindu-se 72 de voturi "pentru", 2 voturi "impotriva" si o abtinere. Deputatul PNL Mihaita Calimente a precizat, de la tribuna Camerei, ca votul nu este legal, in conditiile in care nu poate trece o hotarire cu 72 de voturi, si a solicitat ca materialele sa fie lasate la locul lor. De altfel, "razboiul panourilor" a degenerat in altercatii intre parlamenentari. în momentul in care Calimente a lasat panoul in zona deputatilor PDL, acesta s-a desprins de pe postament, iar deputatul PDL Constantin Dascalu a luat batul de care era prins acesta si l-a aruncat pe jos. Democrat-liberalul a declarat ulterior ca a fost impins "un pic, asa" de catre Calimente, precizind ca nu a aruncat cu un bat dupa acesta si ca intre ei nu a existat un schimb injurios de cuvinte. De cealalta parte, deputatul PNL a sustinut ca a fost injurat de catre un deputat PDL, pe care nu stie cum il cheama, intrucit nu ia cuvintul in plen, dar care i-a adresat comentarii neortodoxe, precum si "o injuratura romaneasca in interes national".




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.