Național

De la Cotroceni nu se vede nici un demers de suspendare a presedintelui

Ziarul de Vrancea
25 oct 2010 521 vizualizări
Consilierul de stat la Presedintie Catalin Avramescu afirma ieri ca nu crede ca demersurile opozitiei de a-l suspenda pe Traian Basescu vor avea succes, sustinind ca, în afara de "declaratii agresive pe la televiziuni", nici nu a vazut vreun altfel de demers în acest sens. întrebat de jurnalisti, dupa ce a participat la dezbaterea cu tema "Doctrina populara

Sinteza valorilor si principiilor dreptei", daca demersurile opozitiei de a-l suspenda pe Traian Basescu vor avea succes, Avramescu a raspuns: "Nu. Dar nu am vazut deocamdata nici un demers. în afara de declaratii agresive, pe la televiziuni, pe la 12 noaptea - asta e obiceiul acum - nu am vazut altceva. Ceea ce regret eu este ca unii politicieni, in loc sa faca politica in institutii, fac politica noaptea pe la televizor".

El a afirmat ca nici o economie nu creste in urma unor crize politice si, daca scopul este consolidarea economiei romanesti, aceasta se poate face doar prin "unitate si responsabilitate", nu prin "precipitarea unor crize sau isterii". "Nu am pomenit ca pina acum o economie sa creasca in urma unor crize politice. Daca scopul este acela rational, si anume consolidarea economiei romanesti, intarirea acestor semnale pozitive care incep sa vina din economia reala, atunci mie mi se pare ca aceasta nu o putem face decit printr-o anumita unitate si responsabilitate, in nici un caz prin precipitarea unor crize sau isterii", a conchis Avramescu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.