Național

Acuzat de coruptie sexuala la doar 11 ani

Ziarul de Vrancea
28 sep 2010 476 vizualizări
Un elev în virsta de 11 ani, de la scoala Speciala "Aurora" din municipiul Vaslui, acuzat ca ar fi mimat un act sexual, într-o sala de clasa, în fata unui coleg de scoala, în virsta de opt ani, este cercetat pentru coruptie sexuala.

Potrivit politistilor din Vaslui, cercetarile in acest caz au fost declansate la sesizarea facuta de mama baiatului de opt ani. In plingerea depusa, aceasta sustinea ca fiul ei ar fi fost agresat sexual de copilul in virsta de 11 ani intr-o sala de clasa, unde se aflau doar cei doi minori. în urma expertizei medico-legale, s-a constatat insa ca baiatul nu are urme din care sa reiasa ca ar fi fost violat. "în urma cercetarilor facute la fata locului, s-a stabilit ca, in timpul pauzei respective, copilul in virsta de 11 ani ar fi facut niste gesturi obscene in prezenta baiatului de opt ani, fiind vorba de mimarea unui act sexual. în consecinta, in acest caz sint intrunite elementele constitutive ale infractiunii de coruptie sexuala. Cu siguranta o sa fie luate masuri de catre responsabilii scolii in ceea ce-i priveste pe cei doi copii, mai ales ca baiatul de 11 ani nu raspunde penal la aceasta virsta", a declarat ieri purtatorul de cuvint al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.