Național

A plecat prin padure cu ATV-ul si l-au gasit mort dupa trei luni

Ziarul de Vrancea
27 sep 2010 860 vizualizări
Administratorul unui hotel din Iasi, fusese dat disparut la inceputul verii, dupa ce plecase sa se plimbe, asa cum facea de obicei in weekend

Administratorul unui hotel din Iasi, dat disparut de catre membrii familiei sale in urma cu peste trei luni, in timp ce se plimba cu ATV-ul, a fost gasit mort, ieri dupa-amiaza, intr-o padure din localitatea ieseana Dobrovat, cadavrul acestuia fiind in stare de putrefactie. Subcomisarul Madalin Taranu, purtatorul de cuvint al Politiei judetului Iasi, a relatat ca o persoana aflata in padure a sesizat Politia in legatura cu existenta unui cadavru si a unui ATV in zona respectiva. O echipa de politisti si procurori s-a deplasat imediat la fata locului, anchetatorii stabilind ca este vorba despre cadavrul lui Mircea Curcudel, administratorul unui hotel din Iasi, dat disparut de catre familie la inceputul lunii iunie a acestui an. "Anchetatorii au gasit toate bunurile cu care barbatul plecase de acasa, prima ipoteza fiind cea a unui accident cu ATV-ul", a spus Taranu. Potrivit sursei citate, cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei.

Mircea Curcudel, in virsta de 50 de ani, administrator al hotelului Continental din Iasi, a plecat in luna iunie cu ATV-ul sa se plimbe intr-o padure din comuna ieseana Mironeasa, iar de atunci membrii familiei nu au mai stiut nimic despre el. Potrivit politistilor, la vremea respectiva barbatul a fost cautat in zona impadurita a comunei Mironeasa de zeci de politisti, jandarmi si membri ai unei firme de paza contactata de familia lui. Rudele barbatului spuneau ca acesta obisnuia ca in week-end sa se plimbe cu ATV-ul pe terenurile accidentate din jurul Iasiului, insa de fiecare data revenea acasa dupa citeva ore. Barbatul fusese dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.