Național

Asistenta ramine in arest, primii doi bebelusi in libertate

Ziarul de Vrancea
16 sep 2010 342 vizualizări
Judecatoria sectorului 6 a prelungit ieri cu 30 de zile mandatul de arestare preventiva a asistentei medicale de la Maternitatea Giulesti.

Florentina Cirstea este acuzata de ucidere din culpa si de vatamare corporala din culpa, in urma incendiului care a provocat moartea a sase bebelusi si ranirea altor cinci. Anchetatorii au anuntat ca asteapta rezultatele expertizelor dispuse in dosar, implicit pe cele privind necropsiile bebelusilor. Tot ieri au fost externati si primii doi bebelusi raniti in incendiul din august. "Starea celor doi gemeni este buna, sint doi copii normali si arata de parca nu li s-a intimplat nimic, dar vor fi monitorizati inca mult timp, cazul lor fiind unic probabil in lume", a declarat managerul Spitalului de Copii "Grigore Alexandrescu", Dan Enescu. "Din pacate, nu stim nimic despre posibile leziuni interne. Toate analizele privind organele interne respectiv plamini, rinichi, ficat sint bune. Dar asta nu inseamna ca nu ar putea fi unele probleme", a spus adaugat medicul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.