Național

A murit al saselea bebelus

Ziarul de Vrancea
13 sep 2010 585 vizualizări
înca un bebelus ranit în incendiul de la Maternitatea Giulesti din Bucuresti a decedat ieri, bilantul victimelor tragediei ajungind la sase

Directorul Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Capitala, Dan Enescu, a declarat ca din momentul in care a fost adus bebelusul de la Maternitatea Giulesti, acesta avea probleme grave pulmonare si renale. El a spus ca aceste leziuni erau mult prea grave si nu au putut fi rezolvate, amintind ca bebelusul fusese adus si cu arsuri pe 40-50 la suta pe suprafata corpului, ale cailor respiratorii si cu intoxicatie cu monoxid de carbon.

Starea celorlati cinci bebelusi raniti in incendiu este stabila, evolutia fiind "mai degraba catre buna", mai ales ca au luat in geutate, a mai precizat doctorul. în urma unui scurt-circuit, in Sectia de terapie intensiva prematuri a Maternitatii Giulesti a izbucnit un incediu, in urma caruia mai multi 11 bebelusi au murit sau au fost grav raniti. Asistenta medicala responsabila cu supravietuirea micutilor a fost arestata preventiv, iar alte persoane au fost puse sub acuzare.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.