Național

PDL nu si-a putut aduce oamenii in aparatul bugetar pentru ca posturile erau blocate

Ziarul de Vrancea
25 aug 2010 478 vizualizări
Explicatia inedita apartine premierului Emil Boc

Restructurarea aparatului bugetar nu are in vedere concedierea persoanelor numite in functii de opozitie si pastrarea celor numite de PDL, pentru ca Guvernul a blocat de la bun inceput angajarile bugetarilor, iar PDL nu a putut numi in sistem alti oameni, a declarat premierul Boc in plenul Parlamentului. Premierul a tinut sa raspunda astfel interpelarilor senatorilor opozitiei care au acuzat faptul ca restructurarile aparatului bugetar au o componenta de clientelism politic si avantajeaza PDL sau partidele din arcul guvernamental. "De cind am ajuns la guvernare, posturile in aparatul bugetar au fost blocate. Deci, nu PDL si-a adus oamenii in aparatul bugetar, pentru ca nu a avut cum, pentru ca posturile au fost blocate. As vrea sa se stie acest lucru si sa se lamureasca. Despre ce clientela politica a PDL vorbim? Pentru ca posturile in aparatul bugetar sunt blocate si, atunci, de unde sa fi venit de la PDL in administratie, din moment ce aceste posturi nu au putut fi ocupate potrivit legii?", a afirmat prim-ministrul. El a subliniat ca in anii 2007-2008 a existat o "infuzie necontrolata" de personal bugetar.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.