Național

Confruntare verbala violenta intre Ponta si Geoana

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 568 vizualizări
n primul a sustinut ca Mircea Geoana este "imaginea esecului, a compromisului, a înfringerilor si a umilintelor" n replica acestuia a fost ca mandatul sau a fost "productiv" pentru Ponta si familia sa, care a numarat la un moment dat doi ministri si un eurodeputat

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca atacul la adresa sa lansat de actualul lider al PSD, Victor Ponta, este unul lipsit de colegialitate si bun simt, el aratind ca mandatul sau a fost unul productiv pentru Ponta si familia acestuia, care a avut doi ministri si un eurodeputat.

Declaratia lui Mircea Geoana vine dupa ce actualul presedinte al PSD, Victor Ponta, a afirmat intr-un interviu ca fostul lider PSD este pentru social-democrati "imaginea esecului, a compromisului, a infringerilor si a umilintelor". Ponta mai sustine ca, in perioada in care PSD era condus de Geoana, influenta "mogulilor" in partid era 100%. în ceea ce priveste datoriile partidului, Victor Ponta sustine ca nu era platita chiria pentru sediul partidului, in schimb era achitata chiria pentru casa RA-APPS in care locuieste Mircea Geoana. Presedintele PSD precizeaza ca datoriile candidatului la alegerile din 2009 trebuie platite de cel care le-a facut. Ponta mai apreciaza ca in cazul lui Mircea Geoana nu se poate vorbi despre diplomatie, ci despre "un compromis, o balteala vesnica". "în PSD se va vorbi de Iliescu, Nastase, Ponta si cine va veni dupa mine. Nu stiu cine... Va fi ca la blocurile americanilor, stiti ca ei nu au etajul 13. De la 12 se sare la 14. Asa va fi si in PSD...", a mai spus Ponta.

în replica, Mircea Geoana a sustinut ca "era Geoana" din PSD a fost extrem de productiva pentru Victor Ponta. "Era Geoana a fost o era extrem de productiva pentru domnul Ponta si pentru apropiatii domniei sale. în era Geoana a ajuns vicepresedinte al partidului, practic fara competitie, printr-o functie de vicepresedinte pe probleme juridice pe care eu i-am creat-o, pentru a putea sa-i asiguram o functie in conducerea partidului, in conditiile in care partidul nu l-ar fi votat in acel moment. Este vorba despre o situatie unica in istoria partidului, cind trei membri ai aceleiasi familii au ocupat simultan pozitii - doi de ministri si unul de europarlamentar. Daca asta este o perioada grea in era Geoana, cred ca avem criterii de masurare diferite", a spus Geoana.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.