Național

Crima cumplita a unui ucigas eliberat conditionat pentru buna purtare

Ziarul de Vrancea
10 aug 2010 551 vizualizări
El a intrat intr-un imobil din Fagaras ca sa fure si a fugit dupa ce a violat o tinara studenta pe care o lovise de mai multe ori cu un cutit n criminalul risca acum inchisoarea pe viata

Autorul unei crime monstruoase a fost prins duminica seara de politisti si se afla in arestul IPJ Brasov. Individul, eliberat conditionat din puscarie in 2008 pentru buna purtare, a omorit in chinuri o tinara de 21 de ani din municipiul Fagaras. Daniel Iordan (28 de ani) este cunoscut de politisti drept "un hot notoriu", deoarece a fost condamnat in mai multe rinduri pentru furturi, vatamari corporale si violare de domiciliu.

în noaptea de sambata spre duminica, individul a patruns in locuinta tinerei pe un geam ramas deschis la parterul imobilului, cu intentia de a fura. "Din nefericire, la etajul locuintei se afla tinara. A luat un cutit din bucataria imobilului si s-a intors in camera unde, intre timp, s-a baricadat tinara. Individul a fortat usa, a intrat si i-a aplicat tinerei mai multe lovituri de cutit in zona gitului si a bratelor, dupa care a intretinut cu victima, aflata in stare de inconstienta, raporturi sexuale. în speranta ca va sterge urmele, a incendiat salteaua patului si a fugit de la locul faptei", a declarat comisarul-sef Liviu Naghi, purtatorul de cuvint al IPJ Brasov. Fata urma sa implineasca in 18 august virsta de 21 de ani si era studenta la facultatea de Medicina, la Sibiu. Barbatul si-a recunoscut fapta si risca inchisoare pe viata pentru omor deosebit de grav, tilharie, violare de domiciliu si viol.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.