Național

Diaconescu a refuzat sa dea declaratii la DNA

Ziarul de Vrancea
17 iul 2010 611 vizualizări
Dan Diaconescu a refuzat sa dea declaratii in legatura cu ultimele acuzatii de santaj si amenintare aduse de procurorii anticoruptie, motivind ca asteapta ca acestia sa-i explice concret in ce consta fapta.

Diaconescu a parasit ieri sediul DNA, dupa aproximativ o ora, el spunind ca asteapta ca procurorii DNA sa-i prezinte concret acea infractiune de santaj de care il acuza. Pina cind procurorii nu vor raspunde acestei solicitari a lui, nu va da nicio declaratie, a adaugat Diaconescu. Omul de afaceri Petre Paul Tirdea, cel care a facut denuntul in 2005 impotriva patronului OTV, Dan Diaconescu, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie timp de aproximativ patru ore in acest dosar. Potrivit unor surse din rindul avocatilor, Tirdea ar fi dat o declaratie in fata procurorilor DNA in care s-ar fi contrazis. Tirdea a declarat ca nu isi mai aminteste detalii in legatura cu presupusa fapta de santaj, pentru ca a trecut mult timp, spun surse judiciare. Petre Tirdea le-ar mai fi spus procurorilor ca nu stie exact care a fost suma ce i s-a cerut, dar ca este vorba de aproximativ 100.000 de euro, din care a dat 4.500 de euro, insa nu isi mai aminteste cui.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.