Național

PNL crede ca va cistiga viitoarele alegeri din Bucuresti

Ziarul de Vrancea
25 mai 2010 512 vizualizări
Conform unui sondaj comandat de liberali, in perioada 13-20 mai de GSS 2000, acestia ar obtine cele mai multe voturi in Bucuresti la alegerile parlamentare, in timp ce Crin Antonescu este si el in virful podiumului la prezidentiale

Potrivit liberalilor,. 79% dintre bucuresteni cred ca lucrurile merg intr-o directie gresita in Romania, in timp ce cei care afirma contrariul reprezinta doar 8,3%. Pentru aceasta situatie sint vinovati: toti in egala masura "" 40,3%, presedintele Traian Basescu "" 26,7% si Guvernul Emil Boc "" 22,8%. 65% dintre locuitorii Capitalei spun ca au o situatie financiara mai proasta decit anul trecut, 5% o duc mai bine, iar 29% la fel. PNL iese cel mai bine din acest sondaj: ar fi votat de 17% dintre alegatori, urmat de PDL "" 15% si PSD "" 13,7%. Primul lucru care le vine in cap respondentilor atunci cind vine vorba de PSD si PDL este coruptie, in timp ce in cazul PNL este "" dezamagire/dezastru. Crin Antonescu e si el premiant. Ar lua 16% din voturi, in conditiile in care Traian Basescu este in continuare masurat si obtine 10% desi nu mai are dreptul sa candideze. In schimb, procentele PSD se impart la mai multi candidati: Victor Ponta "" 5,7%, Adrian Nastase, Mircea Geoana.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.