Național

Mogulul Prigoana: Sa-ti fie rusine, Elena Udrea

Ziarul de Vrancea
25 mai 2010 638 vizualizări
Deputatul PDL Silviu Prigoana a criticat-o pe Elena Udrea pentru faptul ca a dat publicitate la canalul TV care a facut-o tandari

Prezent la o emisiune a Realitatii TV, Silviu Prigoana a contestat modul in care acest post a prezentat stirile referitoare la masurile de austeritate preconizate de catre Guvern pentru ca ulterior tinta atacului sau sa devina ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea. "Toata media creeaza panica, si dumneavoastra, si Antena 3. Am vazut niste titluri la Realitatea incredibile. Si ca sa nu dati faliment a inceput doamna Udrea - nu stiu ce s-a intimplat cu dinsa, cred ca a luat-o razna - sa va dea publicitate de la Ministerul Dezvoltarii (...) Sa-ti fie rusine, Elena Udrea, ca dai publicitate la canalul care te-a facut tandari si care te face in fiecare seara", a spus Prigoana. El a continuat criticile argumentind ca publicitatea difuzata pe televiziuni la comanda MDRT este inutila din moment ce tinta programului nu este publicul larg. "Publicitatea se da in anumite conditii. Stiti ca programul Regio se adreseaza doar autoritatilor locale, nu fiecarui cetatean care se uita la televizor?", a punctat Prigoana. Un alt motiv al nemultumirilor deputatului PDL fata de Udrea este programul de construire a locuintelor sociale de catre stat. "In momentul in care statul se apuca sa construiasca locuinte, intra in conflict cu piata de constructii private de locuinte. Cred ca nu e atributul statului sa construiasca locuinte. Si locuintele sociale pot sa fie cumparate de pe piata. Astazi sintem in situatia in care sint programe guvernamentale de construit locuinte si avem 80.000 de locuinte terminate sau in stadiu de finalizare pe tot teritoriul tarii care nu se pot vinde", a mai criticat Prigoana.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.