Național

Culmea prostiei: dedicatii in discoteca, dupa jefuirea unei banci: Pentru cei mai tari spargatori de banci !

Ziarul de Vrancea
25 mai 2010 695 vizualizări
La sfirsitul saptaminii trecute, doi barbati cu fetele acoperite au intrat intr-o filiala a Raiffeisen Bank de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, iar sub amenintarea unui pistol au reusit sa ia din sertarul unui ghiseu o suma de bani.

Casiera a apasat butonul de alarma doar dupa ce suspectii au fugit, iar politistii spun ca pe camerele de supraveghere ale unitatii care nu avea paza umana au fost surprinsi doi barbati cu fetele acoperite cu glugi. Conform publicatiei Arad Online, politistii aradeni au reusit sa ii identifice pe cei doi suspecti ca urmare a dedicatiilor pe care acestia si le-au facut intr-o discoteca din Moneasa, imediat dupa jaf. Vazindu-se cu 15.000 de lei, cei doi tilhari au ajuns direct la Moneasa de la banca pe care tocmai o jefuisera, semn ca au trecut prin filtrele Politiei fara nici o problema. Ajunsi in statiune, Florin Ion Stepan si Vilcu Ciprian Valentin de 31 de ani s-au pus sa sarbatoreasca "reusita" intr-o discoteca. Momentul care i-a dat de gol a fost cel in care au inceput sa-si dea dedicatii unul altuia: "Pentru cei mai tari spargatori de banci", "Pentru fratiorul meu, cel mai tare spargator de banci\'\' etc. Dupa ce au revenit in Arad, politistii au descins la locuintele acestora. L-au prins doar pe Stepan Florin Ion, \'"fratiorul" lui, "cel mai tare spargator de banci", Vilcu Ciprian Valentin fiind de negasit. In apartamentul in care locuia Florin Stepan, politistii spun ca au gasit o parte din suma furata de la banca.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.