Național

Presedintele Romăniei l-a nasit pe fiul Printului Paul de Romănia

Ziarul de Vrancea
24 mai 2010 546 vizualizări
Presedintele Traian Basescu si sotia sa, Maria, l-au botezat, simbata, la biserica Domnita Balasa din Capitala pe fiul Printului Paul si al Printesei Lia - Carol Ferdinand de Romănia, acesta fiind al optulea copil botezat de seful statului

Micutul print, imbracat in straie maramuresene, a plins in prima parte a slujbei, presedintele, care l-a tinut in brate toata slujba, motivind ca nu este obisnuit cu blitz-urile si poate vocile puternice ale preotilor l-au deranjat. "Nu e obisnuit cu zgomot mult in jurul lui, dar asa se intimpla la toti nou nascutii", a spus presedintele.

La slujba religioasa au participat numeroase personalitati intre acestea fiind ministrul Economiei, Adriean Videanu, fostul sef SIE, Ioan Talpes, europarlamentarul Elena Basescu, fiica cea mare a presedintelui, Ioana Basescu, printesa Briana Caragea, soprana Felicia Filip, cintareata de muzica populara Elena Merisoreanu, creatorul de moda Catalin Botezatu. De altfel, acesta din urma a creat trusoul micului print din materiale deosebite, in special matase naturala, care contine, printre alte piese vestimentare, un smoking alb, trei bascute, dar si chilotei brodati. Nu lipseste nici un scutec urias si o plapumioara, specifice botezului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.