Național

PDL amina alegerile interne pentru anul viitor

Ziarul de Vrancea
18 mai 2010 615 vizualizări
Conducerea PDL a decis, ieri, ca alegerile pentru conducerea centrala a partidului sa fie aminate pentru inceputul anului viitor, a anuntat vicepresedintele Gheorghe Flutur, care a mentionat ca decizia a fost luata cu majoritate de voturi, fiind inregistrate doua abtineri.

Gheorghe Flutur a precizat ca Biroul Permanent National a facut aceasta propunere catre Colegiul Director, care va avea loc cel mai probabil la sfirsitul acestei luni, cind aminarea alegerilor pentru conducerea partidului va fi supusa la vot in acest for de conducere extins. In favoarea aminarii alegerilor interne s-a pronuntat majoritatea membrilor BPN, inregistrindu-se doua abtineri, potrivit lui Flutur. "Considerentul clar este ca Guvernul, in aceasta perioada, in primul rind trebuie sa se concentreze pentru punerea in aplicare a acestor masuri, pentru rezolvarea problemelor economice si sociale ale tarii si alegerile in PDL sa fie aminate pentru o alta data", a mai spus vicepresedintele PDL. Acesta a mentionat ca alegerile la nivel local vor continua si se vor desfasura conform graficului, acolo unde este cazul, aminarea fiind aplicata doar pentru alegerea conducerii centrale a PDL.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.