Național

Dosarul Caltabosul i-a dat peste cap glicemia lui Muresan

Ziarul de Vrancea
17 apr 2010 388 vizualizări
Magistratii ICCJ au suspendat, ieri, pentru cincisprezece minute, sedinta in care se judeca

dosarul "Caltabosul", dupa ce fostul ministru al Agriculturii Ioan Muresan a spus ca i-a crescut glicemia si a cerut sa fie chemata o ambulanta. La termenul de ieri al procesului " urmau sa fie vizionate si audiate casetele aduse ca probe de procurorii DNA, atit de partile din dosar, cit si de presa, avind in vedere ca sedinta de judecata este publica. In momentul in care s-a inceput audierea primei casete, Ioan Muresan a spus ca i-a crescut glicemia, aratind aparatul de masurare a acesteia, pe care il avea la el. In consecinta, a cerut sa fie consultat de un medic sau sa fie chemata o ambulanta. Instanta a suspendat, astfel, sedinta de judecata pentru cincisprezece minute. La termenul din februarie, Ioan Muresan nu a vrut sa fie audiat de judecatori, spunind ca are "un dezechilibru glicemic". Procurorii anticoruptie i-au trimis in judecata, in 2008, pe fostii ministri ai Agriculturii, Decebal Traian Remes si Ioan Muresan, pentru trafic de influenta, respectiv pentru complicitate la cumparare de influenta, in forma continuata.

Anchetatorii au constatat ca in zilele de 13 septembrie 2007 si 23 septembrie 2007, Remes, in calitate de ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, functie detinuta la acea data, ar fi acceptat si primit produse alimentare in valoare de 1.500 RON si suma de 15.000 euro de la Gheorghe Ciorba, prin intermediul lui Ioan Muresan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.