Național

Soferul din Craiova: L-am lovit cu palmele peste fata, git si piept. Am fost provocat .

Ziarul de Vrancea
10 apr 2010 490 vizualizări
Avocatul cere eliberarea pentru ca astfel de infractiuni au loc tot mai des

Cosmin Dragan, soferul din Craiova care a batut un batrin pe motiv ca traversa strada prea incet, iar acesta a murit la spital, a declarat, ieri, in fata instantei ca isi regreta fapta dar ca ar fi fost provocat de victima, care ar fi incercat sa il loveasca si sa arunce cu pietre in masina sa. "L-am lovit cu palmele peste fata, git si piept. Eu am fost provocat de pieton. El nu se afla pe trecerea de pietoni, iar eu am deschis geamul de la masina sa-i spun sa se dea mai incolo. A incercat sa ma loveasca cu palma peste geam, iar atunci am coborit si l-am impins prima data. El a luat doua pietre sa-mi dea in masina, iar atunci m-am dus la el si l-am lovit cu palma. Regret fapta", a spus Cosmin Dragan in fata magistratilor. Avocatul soferului le-a solicitat magistratilor sa dispuna cercetarea in stare de libertate a clientului sau intrucit acesta a fost arestat pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, infractiuni "care au loc tot mai des".

"Va rog sa faceti o distinctie intre infractiunea de ultraj pentru care a fost trimis in arest si cea de lovituri cauzatoare de moarte, pentru care inca nu a fost gasita nicio proba", a spus avocatul lui Cosmin Dragan. Soferul ramine in arest. Politistilor din Craiova le-au trebuit sase zile pentru a-si da seama ca strada unde s-a produs incidentul era monitorizata video. Ieri, ministrul de Interne, Vasile Blaga, a incercat sa-i scoata basma curata pe politisti, dind vina pe procurori."Procurorul e cel care conduce ancheta. Ce l-a impiedicat pe procuror sa ia acele imagini din intersectie? Sigur ca este si vina politistilor, era datoria amindurora sa apeleze din timp la acele imagini. Cu siguranta vor fi sanctionati si politistii, dar nu este corect ca vina sa se arunce tot timpul pe politie. Repet, procurorul ce a asteptat?".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.