Național

Necolaiciuc ameninta cu dezvaluiri despre Hrebenciuc, Geoana si Vanghelie

Ziarul de Vrancea
20 mar 2010 478 vizualizări
Fostul sef al CFR, Mihai Necolaiciuc, incarcerat in Miami, a lansat prin intermediul Evenimentului Zilei un avertisment voalat la adresa unor nume grele din politica: Din postura de aici nu puteam reactiona (in campania electorala - n.r.) impotriva lui Hrebenciuc, Geoana, Vanghelie, dar Dumnezeu le vede pe toate! .

Necolaiciuc spune ca cel mai mult l-a deranjat implicarea numelui sau in alegerile din Romania. "Fiul meu cel mare, Dan, era in Bucuresti cind a vazut pe strada afise cu poza mea. Erau pe cabina telefonica, pe cosurile de gunoi din statiile de autobuz, adica peste tot, in campania din toamna anului trecut. Iti raspund la una dintre intrebari: pentru ce am fost arestat in regim de urgenta. Stii foarte bine ce firma a condus campania lui Geoana (e vorba despre compania americana de consultanta politica Benenson Strategy Group - n.r.), de aici poti face toate legaturile si sint destul de solide si raspunzi la intrebarea daca am fost implicat in campania prezidentiala. Din postura de aici nu puteam reactiona, mai ales impotriva lui Hrebenciuc, Geoana, Vanghelie care impreuna au stabilit detaliile. Recunosc ca a fost bine gindita, dar nu are nimic comun cu bunul-simt. Nu meritam un astfel de tratament, dar Dumnezeu le vede pe toate!". Mihai Necolaiciuc a marturisit ca acasa il asteapta doi gemeni care s-au nascut cu doar trei saptamini inainte de fuga sa din tara si ca se topeste de dorul lor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.