Național

Un oradean, care a stat trei ani cu un bisturiu uitat de medici in coloana,

Ziarul de Vrancea
1 mar 2010 500 vizualizări
da in judecata statul roman

Un oradean a trait mai bine de trei ani cu o lama de bisturiu uitata de medici in corp in timpul unei operatii. Ionel Nistor, in virsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 la o clinica din Cluj pentru ca avea o infectie la coloana. Dupa interventie, omul a inceput sa aiba dureri, iar dupa trei ani a aflat si motivul. Medicii uitasera un bisturiu in corpul pacientului. Barbatul l-a dat in judecata pe medic si a cerut despagubiri de 400.000 de euro. In plus, a depus o plingere si la Colegiul Medicilor. In instanta, procesul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit insa pe chirurg de orice culpa. Cel care l-a operat se scuza spunind ca lama de 4,5 centimetri nu a stat intr-o zona vitala. "Fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator", a explicat mediul chirurg Florin Stefan. Barbatul doarme acum cu un corset de plastic care sa-i ajute coloana. Nu mai poate munci si traieste dintr-o pensie de handicap. Si inca mai spera sa-si gaseasca dreptatea in justitie. Dar nu cea romana. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 5 ore, 15 minute, 10 secunde
sa isi faca el singur asa operatie idioata !!!!! e normal sa gresesti,dar cand stii ca s-a rupt bisturiu' cauta toate bucatile !!!ca e viata unui om in joc,nu a unui animal...si mai ales,daca omu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.