Național

Vanghelie: Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Are o gramada de defecte!

Ziarul de Vrancea
18 feb 2010 601 vizualizări
Liderul PSD Bucuresti il injura pe Geoana intr-o inregistrare audio: Da-l in p... mea, ca are o gramada de defecte! n presedintele PSD inghite in sec si il admonesteaza formal pe principalul lui sustinator

Marian Vanghelie, unul dintre cei mai puternici sustinatori ai lui Mircea Geoana pentru presedintia partidului, dezvaluie intr-o inregistrate cit il apreciaza in realitate pe acesta. "Niste lepre nenorocite. Tu crezi ca-s indragostit de Geoana? Ce-i, gagica? Da-l in p... mea, ca are o gramada de defecte! Da\' e vorba de cum te uiti tu in oglinda dimineata, intelegi? Cum, ma, zici una si pe urma «aoleo, voi sinteti mai tari, sint miine cu voi!» Cum dracu, ma, frate, ma, io am fost vagabond pe bulevard, astia au fost la facultate si nu au invatat nimic, da-i dracu\' de idioti, pe cuvintul meu ca nu au invatat nici principiile elementare ale bunului simt! Niste lepre! Astia isi vind nevestele, asculta-ma ce spun, ca sa le dai o functie, iti da nevestele. De aia arata emisiuni la Diaconescu, alea cu...", spune Vanghelie in inregistrarea postata pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu.


Vanghelie: "A fost un spirit de gluma"


Marian Vanghelie a declarat, pentru "Gindul", ca a vorbit cu Mircea Geoana despre inregistrarea audio in care foloseste un limbaj ireverentios la adresa acestuia si i-a explicat ca a fost o gluma, el apreciind ca presedintele PSD "s-ar putea supara decit c-a fost puncte-puncte". "A fost o gluma, domn\'e! Am zis si eu acolo ca are defecte, da\' ca-l votez, ca am demnitate in viata, sint un om vertical, am plecat cu el, merg cu el inainte", a declarat liderul PSD Bucuresti. Intrebat daca Geoana s-a suparat, Vanghelie a raspuns: "Nu. Ei, banuiesc, na, ca orice om... Poate nu i-a convenit. Da\' acu\' o facusem, ce mai. Si nici nu l-am injurat. Am zis si eu... puncte-puncte..., nu e visul vietii mele. Si pe urma, mie-mi plac femeile, nu-mi plac... Cum spun eu de felul meu, cum glumesc eu". El a precizat, raspunzind unor intrebari, ca Geoana nu i-a cerut explicatii. "Nu am discutat (cu Geoana - n.r.). Caracterul meu nu se schimba. Mircea Geoana stie ca sint un tip ferm, cind vreau un lucru vreau, cind nu vreau, nu vreau. Nu sint legat ombilical de Mircea Geoana. Am spus ca il votez pentru ca dimineata cind ma scol sa nu imi fie rusine sa ma uit la mine. Pentru ca erau altii lipiti de Mircea Geoana in campanie ca timbrul pe scrisoare si a doua zi i-au cerut demisia", a mai afirmat Vanghelie.


Geoana: "Astept scuze pentru limbajul absolut intolerabil"


Mircea Geoana a afirmat ca Vanghelie a folosit un limbaj absolut intolerabil si trebuie sa isi ceara scuze imediat fata de toate persoanele pe care le-a jignit. "E un limbaj absolut intolerabil. El a subliniat ca un astfel de limbaj risca sa discrediteze grav imaginea oricarui politician si ca Marian Vanghelie trebuie sa inteleaga ca, daca doreste sa devina cu adevarat un lider cu important la nivel national, trebuie sa renunte complet la acest gen de limbaj. "Dl. Vanghelie trebuie sa inteleaga ca harnicia, loialitatea si voturile pe care nimeni nu contesta ca le aduce trebuie combinate cu o anumita atitudine" potrivita pentru un politician, a adaugat Mircea Geoana.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739412 zile, 19 ore, 23 minute, 32 secunde
Mergand pe firul logicii si tinand cont de faptul ca Vanghelie il sustine total pe Geoana desi e convins ca e un prost se pune intrebare de ce ? Misterul e dezlegat chiar de Vanghelie in a doua parte citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.