Național

Un dealer din Germania a scos la vinzare Dacia Duster cu preturi de la 13.000 euro

Ziarul de Vrancea
12 feb 2010 518 vizualizări
Anunturile sint postate pe site-urile mobile.de si mobile.ro u sint disponibile numai modelele 4X2

Pe site-ul de vinzari auto "mobile.ro" au aparut anunturi care ofera spre vinzare modelul Dacia Duster 4X2 la preturi cuprinse intre 13.040 euro si 16.630 de euro, in functie de versiuni si motorizari, iar firma care a postat ofertele este un dealer Renault-Dacia din Germania. Anunturile de vinzare a primului SUV Dacia sint postate atit pe site-ul dealerului Autohaus Geimer GmbH, cit si pe portalurile de specialitate "mobile.ro" si "mobile.de", cea mai mare piata auto virtuala din Germania. Cel mai ieftin Duster este un model 4X2 cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP, care costa 13.040 de euro, disponibil pe mobile.ro. Versiunea Dacia Duster Ambiance cu motor pe benzina de 1,6 litri, 105 CP si dotari precum aer conditionat manual, inchidere centralizata si geamuri electrice figureaza cu pretul de 15.130 de euro. Totodata, un Duster Ambiance cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costa 16.630 euro. Versiunea Duster Laureate 1.6 litri, 105 CP este mentionat pe site-uri cu pretul de 16.150 de euro. Pe cele doua site-uri sint disponibile doar variantele Duster 4X2. Portalurile de vinzari auto ofera si modele Duster cu cel mult 100 de kilometri parcursi, la preturi care pornesc de la 13.009 euro, in variante de culori gri metalizat, negru metalizat, maro metalizat, argintiu metalizat, alb si albastru. Reprezentantii Automobile Dacia au declarat ca nu pot confirma preturile, intrucit acestea nu au fost anuntate oficial. Vicepresedintele constructorului auto, Constantin Stroe, a afirmat recent ca livrarile catre partenerii Dacia vor fi efectuate inaintea lansarii oficiale a modelului Duster, din data de 2 martie. Potrivit datelor prezentate la finele anului trecut de mobile.international, compania care detine cele doua site-uri, mobile.ro are 15.000 de anunturi, aproape 467.000 de vizitatori unici pe luna si peste 1,2 milioane de accesari lunar. Platforma germana mobile.de numara un total de 1,4 milioane de anunturi. Portalul mobile.de a fost deschis in 1996, iar in 2004 a fost achizitionat de site-ul specializat in comert electronic eBay. In octombrie 2008 a fost inaugurata platforma mobile.ro, iar anul trecut piata auto virtuala dedicata Poloniei (mobile.eu).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.