Național

Iliescu anunta candidati surpriza la sefia PSD

Ziarul de Vrancea
4 feb 2010 503 vizualizări
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat, ieri, ca exista posibilitatea ca astazi, la Consiliul National al partidului, sa apara candidati surpriza la sefia PSD, el aratind ca astfel de candidati pot sa apara chiar pina in Congresul partidului, fixat pentru data de 20 februarie.

Intrebat daca astazi, la Consiliul National al PSD, pot sa apara candidati surpriza la sefia PSD, Iliescu a precizat: "Pot sa apara. Chiar pina in Congres pot sa apara\'. Solicitat sa comenteze, in acest context, eventuala candidatura a primarului Constantei, Radu Mazare, la sefia PSD, Iliescu a raspuns: "Fiecare e liber". Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat, luni, ca nu a decis pe cine va sprijini la viitorul Congres al social-democratilor pentru functia de presedinte al partidului, dar ca nu exclude varianta de a-si anunta candidatura pentru acest post, afirmind ca este nevoie de "un lider cu singe". Pina la acest moment, si-au exprimat intentia de a candida la sefia PSD, la alegerile care vor avea loc la Congresul din 20 februarie, Miron Mitrea, Cristian Diaconescu, Mircea Geoana, Adrian Nastase, Andrei Alexandru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.