Național

Ministrul de Externe din Singapore urmareste ancheta in cazul accidentului mortal facut cu masina Ambasadei Romăniei

Ziarul de Vrancea
5 ian 2010 435 vizualizări
Ministrul de Externe din Singapore, George Yeo, a subliniat ca este necesara respectarea procedurii legale în dosarul în care este suspectat diplomatul romăn Silviu Ionescu, relateaza Channel News Asia.

"Ceea ce s-a intimplat a fost foarte rau, un barbat a fost ucis, oameni au fost raniti", a spus Yeo. "Politia urmareste aceasta chestiune foarte atent, dar ancheta este in continuare in curs de desfasurare si nu ar trebui sa comentez. Este mai bine sa facem fiecare pas pe rind, trebuie sa fie respectata procedura legala in astfel de cazuri", a mai spus ministrul de Externe. La 17 decembrie, presa locala a scris ca o masina a Ambasadei Romaniei la Singapore a fost implicata intr-un accident pe un bulevard, trei persoane fiind lovite in doua intersectii diferite. Una dintre ele a murit. în urma investigatiilor organelor de politie, autoturismul a fost gasit avariat, aproape de iesirea din Singapore. La rindul sau, insarcinatul cu afaceri al Romaniei la Singapore, Silviu Ionescu, a afirmat ca a anuntat politia in legatura cu disparitia autoturismului marca Audi A6, in jurul orei locale 3.00. El a mentionat ca parcase autoturismul pentru a participa la o intilnire cu oameni de afaceri. Presa locala a mentionat ca, in pofida faptului ca diplomatul Silviu Ionescu este suspectat pentru implicarea in accident, politia i-a permis dupa trei zile sa revina in Romania.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.