Național

Onofrei (PDL): Ar trebui ca la denumirea partidului sa se adauge crestin-democrat

Ziarul de Vrancea
14 dec 2009 562 vizualizări
Prim-vicepresedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, a apreciat, ieri, ca la viitorul congres al PDL ar trebui ca in denumirea partidului sa fie inclusa si sintagma "crestin-democrat" ca sa fie reprezentat si acest curent doctrinar alaturi de cel popular.

Onofrei a fost membru PNtCD, partid in care a fost vicepresedinte si a detinut functia de lider al organizatiei Suceava pina in 2003 cind s-a inscris in PNL, iar in 2008 a aderat la PDL fiind ales senator in urma alegerilor parlamentare. El a declarat ca in 2010, dupa desfasurarea conferintelor judetene de alegeri, PDL va avea congres care va stabili noua conducere, dar si pozitionarea politica. Onofrei a spus, vorbind in nume personal, ca la acest congres va trebui sa fie aprobata adaugarea la numele partidului si a sintagmei "crestin-democrat". El a aratat ca, in prezent, in Parlament sint 30 de senatori si deputati care au fost membri PNTCD. "Pentru mine, mi-ar intari optiunea pentru PDL daca la componenta populara s-ar adauga si componenta crestin-democrata. Sa fie reprezentat si acest curent doctrinar", a spus Onofrei. El a subliniat ca PDL are incheiat si un protocol de colaborare cu PNTCD.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.