Național

Replica lui Geoana la ti-a placut azi noapte la Vintu?

Ziarul de Vrancea
14 dec 2009 788 vizualizări
"Tot securist ai ramas?"

Redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, sustine ca americanii care-l consiliaza pe candidatul PSD aveau un raspuns la atacul lui Traian Basescu pe tema intilnirii lui Geoana cu Sorin Ovidiu Vintu


Candidatul PSD Mircea Geoana nu a respectat scenariul scris de consilierii sai americani, la marea confruntare cu Traian Basescu. Redactorul-sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, sustine ca atacul lui Traian Basescu a fost anticipat de consilierii americani, riposta-surpriza fiind pregatita cu Mircea Geoana, inaintea duelului. "Americanii i-au spus lui Mircea Geoana, pleci de la pupitru, ii pui mina pe umar si ii spui: "Tot securist ai ramas, ii urmaresti pe toti?", a dezvaluit Tolontan. "Americanii au scris un scenariu pentru un om care nu e in stare sa faca asa ceva. Geoana a ramas linga pupitru. Nu era vorba de uitat, nu se putea urni", a povestit Tolontan la Realitatea TV. La singura intilnire electorala dintre cele doua tururi, Traian Basescu a atacat decisiv cu o intrebare care l-a descumpanit pe Geoana: "V-a placut azi-noapte la Vintu?"

Prima reactie a lui Mircea Geoana a fost aceea de a recunoaste ca a fost acasa la "mogul" pentru a-i da explicatii in legatura cu un interviu in care il califica pe SOV drept "malefic". Ulterior, el a incercat sa iasa din situatie, intorcindu-i lui Basescu acuzatia. "De cite ori ati baut whisky cu Vintu, la el acasa?", a spus candidatul PSD. Nici pina acum nu este clar de ce candidatul PSD a mers acasa la SOV, in conditiile in care tocmai se delimitase de acesta.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.