Național

PNL si-a stabilit prioritatile

Ziarul de Vrancea
5 sep 2005 558 vizualizări
Prioritatile legislative ale PNL sint proiectele privind conflictul de interese si incompatibilitatea judecatorilor Curtii Constitutionale, reformarea Curtii de Conturi si transformarea in institutie de audit, proiectele de lege privind administratia publica, legea spitalelor si legea farmaciei.

Prioritatile legislative ale PNL sint proiectele privind conflictul de interese si incompatibilitatea judecatorilor Curtii Constitutionale, reformarea Curtii de Conturi si transformarea in institutie de audit, proiectele de lege privind administratia publica, legea spitalelor si legea farmaciei.

Anuntul a fost facut, simbata, la Sinaia, de catre purtatorul de cuvint al PNL Eugen Nicolaescu, la finalul intilnirii dintre presedintele PNL premierul Calin Popescu Tariceanu si parlamentarii liberali, consacrata prioritatilor legislative pentru sesiunea parlamentara de toamna.

Pentru liberali mai sint importante proiectele de lege privind functionarea pietei produselor agricole si alimentare, Codul silvic, proiectul privind sprijinirea culturilor agricole in cazul riscurilor naturale, precum si legea drepturilor de autor, legea privind libertatea religioasa si legea de functionare a SRR-SRTV. Nicolaescu a mai spus ca vor fi urmarite cu atentie proiectele privind eliminarea stagiului militar obligatoriu, Codul muncii, precum si toate proiectele de lege care se refera la integrarea europeana. Liberalii au discutat si despre sefia Camerei Deputatilor, cele mai mari sanse avindu-le vicepresedintele Dan Radu Rusanu, au mai spus sursele citate

Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a afirmat, intr-o conferinta de presa, dupa intilnirea cu senatorii si deputatii liberali, ca parlamentarii partidului trebuie sa-si asume mai eficient rolul de parlamentari ai puterii.Presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, simbata, dupa intilnirea cu parlamentarii liberali, ca nu va lua atitudine in favoarea unuia sau altuia dintre candidatii PNL la sefia Camerei Deputatilor. Pe linga Rusanu, sanse la sefia Camerei mai au Titus Gheorghiof si Mona Musca. In privinta liderului de grup la Camera Deputatilor, multi dintre parlamentarii PNL il sustin pe deputatul Crin Antonescu, ca succesor al lui Eugen Nicolaescu in acest post.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.