Național

Hrebenciuc il inteapa pe Iliescu

Ziarul de Vrancea
2 sep 2005 542 vizualizări
Polul social nu se poate face fara PSD

Liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc, a afirmat, ieri, referindu-se la polul social, ca nu este vorba de un alt partid si ca se discuta despre o platforma de stinga. El a apreciat ca o astfel de structura nu se poate face fara PSD, „indiferent de ce ar spune unii sau altii”. Potrivit lui Hrebenciuc, in legatura cu PSD s-au exprimat unele opinii conform carora partidul a trecut mai degraba spre centru decit spre stinga si exista teorii care spun ca in stinga PSD mai este nevoie de o formatiune politica. „Aici se invirte toata chestiunea”, a adaugat el. Pe de alta parte, exista o serie intreaga de formatiuni extraparlamentare, care isi cauta pentru perioada urmatoare „un loc sub soare”, a opinat deputatul PSD.„Pentru ca altfel, rezultatele de la alegeri au aratat forta fiecarui partid, atita vreme cit partidul lui Petre Roman a avut mai putine voturi decit partidul lui Gigi Becali - eu nu compar pe cei doi politicieni - aceasta spune multe lucruri despre forta unui asemenea partid si despre viitorul luminos pe care l-ar avea singur. Si atunci este clar ca trebuie sa-si caute o platforma”, a spus Hrebenciuc, aratind ca ramine de vazut daca o astfel de platforma va gasi audienta.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.