Național

Basescu spune ca oamenii politici sufera de dispret pentru romăni

Ziarul de Vrancea
25 nov 2009 627 vizualizări
Traian Basescu a declarat ieri ca oamenii politici "nu au înteles nimic" din semnalul dat de cei peste 9 milioane de romăni care au participat la votul de duminica, astfel ca dezbaterile publice din ultimele zile sint legate de tranzactionarea voturilor.

"Aceste dezbateri ma afecteaza si personal pentru ca nu am facut nici un gest si nu am cerut nici unui om politic sa-mi acorde din voturile primite", a spus Basescu. El a adaugat ca, prin aceste dezbateri, oamenii politici "confirma boala de care sufera: dispretul pentru romani". Basescu le-a cerut politicienilor sa nu-i mai foloseasca numele.

El s-a referit si la votul la referendum, care arata ca romanii doresc reformarea statului pentru ca au inteles unde se risipesc resursele, si a subliniat ca Romania "nu are suficienti bani pentru a asigura privilegiile si a satisface lacomia" lui Patriciu, Vantu, Voiculescu, Hrebenciuc, Vanghelie. Seful statului a adaugat ca nu ii vede pe "Iliescu si Vanghelie lasind prea mult in picioare concesia Johannis", reafirmind ca solutia sa pentru conducerea Guvernului este una politica, dar care "sa nu aiba nici un fel de interese in spate".


Replica lui Hrebenciuc: Basescu sa nu mai conduca Romania de sub fustele doamnei Udrea


Social-democratul Viorel Hrebenciuc a avut, din nou, ieri, replici dure la adresa sefului statului: "Ii recomand domnului Basescu sa nu mai conduca Romania de sub fustele doamnei Udrea". Hrebenciuc a mai spus ca pina in prezent "presupusa sa lacomie" nu a fost demonstrata de Traian Basescu. In luna septembrie, liderul PSD declara ca presedintele "ar trebui sa stea el cu capul in apa rece, pentru ca este tot timpul beat".


TVR propune cel putin doua dezbateri Basescu-Geoana


TVR ii invita pe Traian Basescu si Mircea Geoana la "cel putin doua confruntari" in studiourile TVR. Potrivit unei informari TVR, zilele propuse pentru cele doua dezbateri sint 30 noiembrie sau 1 decembrie, respectiv 4 decembrie. Invitatia a fost adresata ieri staff-urilor de campanie ale celor doi candidati. Primul care si-a confirmat prezenta a fost Traian Basescu. El a opinat ca ar trebui macar trei dezbateri cu Mircea Geoana - pe politica externa, securitate si alta privind viziunea pentru Romania. Aseara, si liderul PSD s-a declarat de acord cu propunerea TVR.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739405 zile, 20 ore, 10 minute, 56 secunde
Fii tare BASE vei castiga. aceste gunoae politice vor puterea statului pentru a acoperi tote inbogatirile de baeti smecheri sub masca iliescu .
, acum 739405 zile, 20 ore, 10 minute, 56 secunde
Avand in vedere ca a fost presedintele tarii timp de 5 ani,ma asteptam sa aiba un procentaj mai mare ...AICI SE DEMONSTREAZA SI PAREREA ROMANILOR DESPRE POLITICIANUL BASESCU : ''IN ACEEASI OALA CU citeste integral
, acum 739405 zile, 20 ore, 10 minute, 56 secunde
Nu ti-e rusine , basescule, presedinte de tara esti tu?! Tu trebuie vsa aperi cinstea si demnitatea romanilor si ii crezi atat de prosti incat ii tii in saracie apoi iti bati joc de saracia lor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.