Național

Parlamentul va vota noul CA al BNR astazi

Ziarul de Vrancea
8 oct 2009 693 vizualizări
Raportul Comisiilor de buget din Camera Deputatilor si Senat privind validarea candidatilor pentru Consiliul de Administratie al BNR va fi supus votului in sedinta comuna de plen de ieri, a precizat secretarul Camerei Deputatilor , Sever Voinescu

Acesta a declarat ca in sedinta Birourilor Permanente reunite de miercuri a intrunit unanimitate propunerea de introducere pe ordinea de zi a sedintei de plen comun care se va desfasura joi votul asupra Raportului Comisiilor de buget din Camera Deputatilor si Senat privind candidatii la posturile din Consiliul de Administratiei al Bancii Nationale Romane. Candidatii, audiati si validati marti in Comisiile de buget, sint Mugur Isarescu-guvernator al BNR si presedinte al Consiliului de Administratie(CA), Florin Georgescu - primviceguvernator si vicepresedinte al CA, Bogdan Olteanu - viceguvernator si membru in CA, Cristian Popa- viceguvernator si membru in CA si Marin Dinu, Nicolae Danila, Virgiliu Stoenescu, Agnes Nagy si Napoleon Pop- membri in CA fara functie executiva.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.