Național

Politistii il cauta dupa amprente pe teroristul de la Craiova

Ziarul de Vrancea
24 sep 2009 537 vizualizări
Angajatii Regionalei CFR Craiova din zona localitatii doljene Circea, unde in noaptea de duminica spre luni au deraiat opt vagoane ale unui tren accelerat, au fost amprentati de catre anchetatori.

Purtatorul de cuvint al Parchetului Curtii de Apel Craiova, Ionel Grigorie, a precizat ca amprentele vor fi comparate cu cele gasite la fata locului de catre anchetatori. "Este adevarat ca au fost amprentati cei care lucreaza in acea zona. Exista un cerc suspecti si se fac verificari", a afirmat procurorul Ionel Grigorie. Intrebat daca au fost amprentate si persoanele care locuiesc in casele aflate la citeva zeci de metri de zona unde a avut loc accidentul, procurorul a spus: "Nu as putea sa spun acest lucru. Probabil ca au fost, daca nu, vor fi". Principalul suspect, Vlad Florin, este cercetat in stare de libertate. Barbatul, fost impiegat de miscare, retrogradat in postul de acar si apoi in cel de muncitor necalificat in cadrul unei sectii a CFR din Caracal, este acuzat de distrugere si semnalizare falsa. Anchetatorii au facut, luni dupa-amiaza, si o perchezitie la locuinta din Cosoveni a barbatului, dar nu au gasit nici un fel de probe. Impotriva lui Vlad Florin exista doar o suma de suspiciuni, care nu sint sustinute de nici un fel de probe, dovada fiind faptul ca nici nu s-au gindit sa ceara emiterea unui mandat de retinere.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.