Național

Politica la misto

Ziarul de Vrancea
7 sep 2009 586 vizualizări
Muc cel mic , broasca riioasa si regina salvamarilor n liderii PSD si PDL si-au impartit jigniri si ironii fara numar in weekend n invectivele par sa fi scapat cu totul de sub control

Politicienii s-au intrecut in weekend in ironii, cuvinte de insulta si porecle. Aflat la scoala de pregatire politica, desfasurata in Bucuresti, Adrian Nastase tinerilor din PSD ca i se pare jenant ca premierul Emic Boc este comparat cu stefan cel Mare, vorbind despre reforma. "Mi se pare jenant sa il aud pe Emil Boc comparat cu stefan cel Mare, vorbind.. (se opreste si rade, n.r.)... unii ar fi sugerat mai curind denumirea de Muc cel Mic... (risete in sala si aplauze, n.r.)... vorbind despre reforma statului", afirmat Nastase.

La rindul sau, vicepresedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a vorbit despre "ipocrizia din partea portocalie", ironizind-o pe Elena Udrea despre care a sustinut ca "numara chilotii salvamarilor". "Vreau sa va cerem iertare ca am acceptat sa se infiinteze Ministerul Turismului si ca am acceptat, spun exact, ca am acceptat ca acest minister sa fie gestionat de Regina Salvamarilor . Singura actiune care mi-a ramas in minte este ca statea cu fluierul in gura si numara chilotii salvamarilor", a afirmat liderul PSD.



PDL vrea sa scuipe "broasca riioasa", adica PSD


Nici PDL nu s-a lasat mai prejos. Secretarul executiv al PDL, Elena Udrea, a afirmat ca nu se mai poate ca PSD sa fie la putere in Guvern si in opozitie in Parlament si ca trebuie sa se decida, adaugind ca, daca PDL tot "a inghitit broasca asta riioasa", macar sa sa se tina de programul de guvernare si sa faca ce a promis. "Daca tot am facut o alianta cu PSD, daca tot am inghitit broasca asta riioasa, macar sa facem ceva pe criza asta pentru toti, daca tot nu ne simtim bine cu ea in stomac", a declarat Udrea. Sintagma "broiscoiului PSD" a fost preluat de la vicepresedintele PDL Ioan Oltean, adept al excluderii PSD de la guvernare "Spuneam, intr-o conferinta de presa, ca am incercat sa inghit broscoiul PSD. Uite, aici imi sta", a spus Oltean aratind spre propriul git. "Urca si coboara, urca si coboara. Sper ca in zilele astea sa-l dau afara definitiv si irevocabil", a adaugat Oltean.


Basescu solicita PDL si PSD sa iasa din spirala atacurilor reciproce


Presedintele Traian Basescu a transmis ieri partidelor care formeaza coalitia de guvernare, PDL si PSD, amintindu-le ca aceasta a fost formata pentru adoptarea masurilor de reforma si diminuarea efectelor crizei economice, un apel la "intelepciune si responsabilitate". "Presedintele Romaniei, Traian Basescu, adreseaza partidelor care compun coalitia de guvernare un apel la intelepciune si responsabilitate.seful statului considera ca spirala atacurilor reciproce poate afecta grav actul de guvernare prin blocarea comunicarii intre cele doua formatiuni politice.Presedintele Romaniei le solicita celor doua partide sa puna in centrul actiunii lor problemele reale ale cetatenilor si mai putin pregatirile pentru campania electorala", se precizeaza in comunicatul de presa remis duminica Agentiei NewsIn de Administratia Prezidentiala. Traian Basescu le reaminteste totodata PDL si PSD ca aceasta coalitie, care grupeaza partide cu orientari doctrinare diferite, a fost formata pentru doua obiective majore: adoptarea masurilor de reforma de care Romania are nevoie si diminuarea efectelor crizei economice, se mai precizeaza in comunicat.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.