Național

Un sofer a returnat o borseta cu 6.000 de euro

Ziarul de Vrancea
5 sep 2009 649 vizualizări
Un sofer de TIR din judetul Giurgiu a dus la Politia din Brasov o borseta cu 6.000 de euro pe care un roman a uitat-o intr-o statie de benzina din Ungaria, pagubasul fiind identificat de politistii brasoveni.

Soferul Florea Iorga a povestit ca in restaurantul unei statii de benzina din Ungaria s-a asezat in apropierea unei mese la care stateau trei persoane pe care le-a auzit vorbind romaneste. "Credeam ca si ei sint soferi de TIR, pentru ca i-am auzit vorbind despre ceva probleme tehnice la masina. Cind au plecat, am vazut ca unul din ei a uitat o borseta pe scaun. La citeva secunde, o femeie a luat borseta si a dat-o casierului de la restaurant. Eu am mers la el si i-am spus ca persoanele care au uitat-o sint niste colegi de-ai mei romani. Mi-a dat borseta si am incercat sa gasesc imediat pagubasul, dar acesta deja plecase din benzinarie. Cind am urcat la mine in camion si am vazut ce e in borseta am inlemnit. "Acesta a adaugat ca nu a avut nici o clipa de gind sa pastreze banii, gindindu-se ca pagubasul lucreaza in strainatate si a adunat cu greu acea suma. "Sint un om cu frica lui Dumnezeu si stiu ca o sa ma recompenseze inzecit. Nu am vrut ca sa-mi fac copiii de rusine. Stiu cit de greu se aduna aceasta suma de bani si de aceea am vrut sa o dau celui caruia ii apartinea", a mai spus Florea Iorga.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.