Național

Cinteza nu se gindeste la schimbare

Ziarul de Vrancea
28 iul 2005 557 vizualizări
Ministrul Sanatatii Mircea Cinteza isi reproseaza faptul ca nu a avut o buna comunicare in perioada in care a aparut ''asa zisa" criza a medicamentelor"

Ministrul Sanatatii Mircea Cinteza isi reproseaza faptul ca nu a avut o buna comunicare in perioada in care a aparut \'\'asa zisa" criza a medicamentelor", dar nu crede ca acesta ar fi un motiv pentru a fi schimbat din functie, mai ales ca este foarte multa treaba de facut in sistem. \'\'In perioda in care se vorbea de lipsa medicamentelor au fost eliberate 900 de retete compensate si tot atitea gratuite, in timp ce in aceeasi perioada a lui 2004 au fost doar 600 de prescrieri pentru compensate si 400 gratuite. Probabil ca nu am avut o buna comunicare in acea perioada\'\', a mai spus Cinteza.

Ministerul a adaugat ca incearca sa-si vada de treaba, pentru ca sint foarte multe lucruri de facut.

"Faptul ca nu a fost inregistrat, pina acum, nici un focar de infectie, in pofida inundatiilor care au afectat multe judete, arata ca am avut si mai avem mult de lucru, dar mai ales ca oamenii si-au facut treaba cu multa seriozitate si discretie, fara sa faca mare caz de aceasta\'\', a adaugat Cinteza.

Premierul Calin Popescu Tariceanu va proceda, in perioada imediat urmatoare, la o remaniere guvernamentala, al carei principal scop va fi sa detensioneze situatia politica si care ii va viza in principal pe ministrii care au facut obiectul criticilor in ultimele luni, informau, saptamina trecuta, surse guvernamentale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.