Național

BNR avertizeaza

Ziarul de Vrancea
27 iul 2005 640 vizualizări
Frauda in numele donatiilor pentru sinistrati

Banca Nationala a Romaniei (BNR) avertizeaza posesorii de carduri asupra unei incercari de fraudare cu ajutorul unui mesaj transmis prin posta electronica, constind in cererea de donatii in numele BNR si al bancilor comerciale, in vederea reconstruirii zonelor afectate de inundatii.

Potrivit unui comunicat al BNR, toti posesorii de carduri de debit sau credit sint atentionati sa nu dea curs acestui anunt facut de persoane "iresponsabile, ce urmaresc propria imbogatire printr-o colecta publica, invocind fraudulos ajutorarea semenilor aflati intr-o situatie disperata".

"Precizam ca banca centrala a avut permanent initiativa de a acorda ajutoare financiare persoanelor sinistrate. Dar numai in colaborare cu organele de stat abilitate si folosind o cu totul alta maniera de colectare a fondurilor", se mai arata in comunicat. Avind in vedere gravitatea faptei, banca centrala a dispus efectuarea de urgenta a unei anchete si trimiterea cazului organelor in drept.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.