Național

Antonescu e sigur: chiulul nu-i taie din procente

Ziarul de Vrancea
10 iul 2009 633 vizualizări
Candidatul liberal nu crede ca pozitia de fruntas al chiulangiilor la Senatul ii afecteaza imaginea in campania pentru alegerile prezidentiale

Liderul PNL, Crin Antonescu, nu se arata deloc ingrijorat de impactul negativ pe care l-ar putea avea dezinteresul sau celebru pentru orice activitate parlamentara. Antonescu a spus ieri ca absentele sale din Senat reprezinta "o tema de atac electoral exploatata din gros". Liderul PNL a sugerat ca a lipsit de la sedintele Senatului pentru ca are un partid de condus si este candidat la presedintie. In urma cu doua zile, raportul Institutului pentru Politici Publice privind activitatea Legislativului in prima sesiune parlamentara din 2009 releva ca senatorul PNL Crin Antonescu a votat doar in doua din cele 213 sedinte de vot. Presedintele PNL nu il considera pe Sorin Oprescu un pericol in viitoarele alegeri prezidentiale, dar a spus ca va lua in serios orice contracandidat, indiferent de numele sau. Potrivit rezultatelor unor sondaje CURS publicate saptamina trecuta, daca Sorin Oprescu ar candida, Crin Antonescu ar putea pierde 5% din electoratul sau. "Nu are rost sa comentez niste ipoteze pe care unii le emit ca sa se autolinisteasca", a incheiat liberalul. Crin Antonescu s-a declarat bucuros ca seful de campanie al candidatului PSD Mircea Geoana este Viorel Hrebenciuc, cel care a pierdut de doua ori la Bacau in fata lui Romeo Stavarache, noul coordonator de campanie al PNL. Astfel, Antonescu a confirmat increderea pe care o are in primarul bacauan.


"Nu-l nominalizez premier pe Orban"

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi ca, inainte de campania pentru prezidentiale, nu va nominaliza un premier cu care sa faca tandem, excluzindu-l astfel si pe Ludovic Orban, despre care fusese intrebat. Intrebat daca intentioneaza sa nominalizeze un premier inainte de campania pentru prezidentiale cu care sa mearga in tandem si daca acesta va fi Ludovic Orban, Antonescu a raspuns ca nu se pune aceasta problema. "Am sa vorbesc despre cum vad guvernarea dupa ce vom avea un alt presedinte al Romaniei, dar nu se pune problema de a nominaliza un prim-ministru pentru ca asta ar insemna ca ne jucam. Si ca atare nici domnul Orban nu poate beneficia cel putin acum de aceasta nominalizare", a fost raspunsul lui Antonescu.

Liderul PNL a comentat ca doreste sa tina campania in termeni "realisti, pragmatici, de seriozitate". "A construi un tandem cu un prim ministru ipotetic poate sa fie preocuparea cred unui candidat care nu simte ca spune destul prin persoana si prin proiectul sau, nu e cazul meu", a conchis el.

)))))))))))))))




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.