Național

Mazare: ANI cere ajutorul serviciilor secrete pentru proprietatile din Brazilia

Ziarul de Vrancea
10 iul 2009 716 vizualizări
Radu Mazare a intrat in vizorul ANI. El a fost anuntat ieri ca Agentia a declansat procedura de verificare a averii sale.

Mazare sustine ca are informatii potrivit carora ANI ar fi cerut ajutorul serviciilor secrete pentru a-i verifica proprietatile din Brazilia. "Stiu ca cei de la ANI au cerut ajutorul serviciilor secrete sa mearga in Brazilia sa verifice proprietatile mele de acolo. De parca daca vorbesc putina portugheza si ma dau cu zmeul in Brazilia inseamna ca trebuie sa-mi si cumpar (proprietati - n.r.). Declaram daca aveam ceva cumparat", a declarat Mazare. Primarul Constantei a precizat ca stie ca ANI a mai cerut ajutorul sa se verifice si ce proprietati are prin Cipru. In nota discursului obisnuit, primarul Constantei se considera victima politica si sustine ca actiunea ANI a fost demarata ca urmare a atacurilor pe care le-a lansat recent la adresa presedintelui Traian Basescu. "Ii astept pe domnii de la ANI sa verifice si razverifice tot ce vor. N-am nici o temere in ceea ce priveste ancheta ANI", a comentat primarul de Constanta. Mazare crede ca verificarea ANI vine dupa ce a facut unele declaratii la Comitetul Executiv al PSD, de la Turnu Magurele, la adresa lui Traian Basescu si l-a numit "Iuda" pe acesta. "Cred insa ca primul care ar trebui verificat de ANI este Basescu, alaturi de fiicele lui. Daca tot lupta el impotriva coruptiei si pozeaza pe cai albi!", a mai spus primarul Constantei. El a adaugat ca nu sint diferente semnificative intre declaratiile sale de avere, in declaratia din acest an figurind in plus 20.000 de euro proveniti din vinzarea unor actiuni. Potrivit declaratiei de avere aparuta pe site-ul Primariei Constanta, edilul detine o salupa cu motor Bayliner si o remorca peridoc pentru salupa, precum si patru conturi de 5.500 de dolari, 24.995 de dolari, 793 de lei, 68 de euro si o suma cash de 230.000 de euro. De asemenea, Radu Mazare detine actiuni la opt firme, de aproape 140.000 de lei si are acordate mai multe imprumuturi. Doua dintre acestea in valoare de 51.140 de lei si 42.060 de dolari au fost facute catre firma Xenoti, 1.626.310 catre Nisipuri SA si 600.000 de euro catre un cetatean grec.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.